Alweer die trekker / That tractor again

We hebben best verantwoord speelgoed in huis, zoals een houten trein en spelletjes, waarbij het gaat om samen spelen en niet om winnen.

Maar al jaren hoort een felgekleurde plastic trekker tot Axels favoriete speelgoed.

Hij kreeg de trekker van Sinterklaas. En o ja, hij is de kip al een tijd kwijt!

~

We have quite some quality toys at home, like a wooden train and games that favour playing together over winning.

But since years a brightly coloured plastic tractor belongs to Axel’s favourite toys.

Saint Nicholas gave it to him. And well, yes, he lost the chicken a while ago.

i u y resized

Advertenties

8 gedachten over “Alweer die trekker / That tractor again

 1. Alsnog heel verantwoord dat Axel al jaren met dezelfde tractor speelt, ook al is hij van plastic :-). Wij zijn nu kringloop speelgoed aan het verzamelen voor kinderen die op bezoek zijn. Dan kom je soms mooie dingen tegen!

  1. Kringloop heeft vaker mooi speelgoed, inderdaad. En plastic is natuurlijk ook makkelijk schoon te maken en het slijt nauwelijks.
   Deze trekker kan rijden als je op een knop drukt en de dieren maken geluid (niet allemaal meer) als je op het dier drukt. Verder zit er geen spel in, maar goed, Axel zet de helicopter en de Duplodoos erbij 🙂

 2. Een kind heeft geen weet van wel/ niet verantwoord speelgoed. Een kind speelt met wat hem aanspreekt . Bij Axel is dat nu weer eens die felgekleurde plastic tractor met oplegger. Zonder braadkip nu dan.

  Wat heb ik er toendertijd om moeten lachen.

 3. verantwoord plastic, als je kind ermee uit is gespeeld het weer doorgeven aan andere kinderen, dan gaat het echt ongelooflijk lang mee. We deden jaren dat als een ander kindje jarig was Vic ook iets mocht uitzoeken van zijn eigen speelgoed waarvoor hij te oud was geworden, dan had hij ook een cadeautje om te geven, iets ouds en iets nieuws. En Axel is zichtbaar nog happy met z’n trekker 🙂

  1. Zijn ogen heeft hij van mij, maar de manier waarop zijn haar over zijn voorhoofd valt is echt van Gerard. Ook zijn lichaamsbouw en flexibele gewrichten heeft Axel van Gerard. Je kunt hier door de trekker niet goed zien hoe hij zit, maar hij zit op zijn billen met zijn benen recht vooruit en de onderbenen dwars opzij. Zo zit echt geen enkel kind, hij is heel lenig.

 4. Leuk en ook weer zo herkenbaar, je had waarschijnlijk nooit gedacht dat dit zijn favoriete speelgoed zou worden toen je het kocht!! Ik kocht eens een ontzettend lelijk pakket met plastic autootjes bij een benzinestation om onze zoon een beetje bezig te houden. Hij heeft ze gewoon versleten!!! Ik heb nog lang gezocht naar vervanging, maar helaas. Nooit meer gevonden, tot groot verdriet van onze zoon!

  Groetjes, Barbara.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s