Klaar / Ready

De map met delen van mijn dossier liggen klaar. Als de prof morgen vraagt naar mijn leverwaarden of eerdere scanuitslagen kan ik ze zo overhandigen. Mijn lijst met vragen heb ik ook opgesteld.

Axel gaat morgen een extra dag naar de kinderopvang. Gerard gaat met me mee naar Amsterdam.

Na de second opinion zal ik hier verslag doen van het gesprek met de in borstkanker gespecialiseerde hoogleraar oncologie. Dat zal morgenavond zijn.

~

I have prepared the file with my medical records. If the professor asks about liver values or scan results, I can hand them over to her. I also made a list with my questions.

Axel will go to the daycare centre tomorrow. Gerard comes along to Amsterdam.

I will blog again tomorrow evening, after the second opinion with the oncology professor, who specialised in breast cancer.

Advertenties

17 gedachten over “Klaar / Ready

  1. Mooi, goed voorbereid en ja ik las het al hierboven ik hoop ook echt dat de prof daar ook héél goed voorbereid is. Wie weet wat ze nog uit haar hoge hoed tovert. Maar het mag natuurlijk ook de bevestiging zijn dat dit de goede weg is. Ik ben erg benieuwd of nu je al die tijd zo goed op hormoonbehandeling gereageerd hebt er niet toch nog, na grote terugdringing van de tumoren een zijstraat naar een van de nieuwste hormoonbehandelingen zou zijn. Dat zou ik eigenlijk het liefste hopen.

  2. Mijn duimen draaien ook. Jij tot in de puntjes voorbereid en een prof die je casus kent en al eerder met je meegedacht heeft. Daar zal het dus niet aan liggen. Maar spannend is het wel. Ik hoop met Ellen stiekem op toch nog hormoonperspectieven ergens in de toekomst. Fijn dat jullie met zijn tweetjes kunnen gaan. Denk aan je. XXX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s