Goede hoop / Good hope

Vanaf de parkeerplaats van Kaap de Goede Hoop zagen we dat je de kaap kon beklimmen. Axel was enthousiast en klom met weinig moeite omhoog. Andere wandelaars hadden bewondering voor het gemak waarmee hij naar boven ging. Zelf was ik vooral blij dat ik ook zo makkelijk 200 meter steeg.

Het is al bijna weer tijd om bloed te prikken. Mijn conditie is tijdens de vakantie in ieder geval niet achteruitgegaan.

We saw from Cape of Good Hope’s parking lot that you can climb the cape. Axel liked it and climbed his way up with little effort. Other hikers admired how easily he climbed. I, personally, was glad that I, too, could easily climb 200 metres.

The day for blood withdrawal approaches. My condition has not deteriorated during our holiday.

image

Advertenties

6 gedachten over “Goede hoop / Good hope

  1. Wat een ontroerend mooie foto. Het geluk straalt van jullie af. De vakantie geeft jullie een boost. Een HOOP boost. Hoe kan het ook anders daar op KAAP DE GOEDE HOOP.

  2. Een leuke foto met een mooie titel en fijn dat jullie allemaal de klim zo goed maken konden, ik lees met plezier jullie blog deze weken. Echt een mooie reis. En een mooi manneke erbij. Veel plezier nog en geniet ervan Frank !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s