Snoepjes / Sweets

Als jullie dit lezen, zitten wij als het goed is in het vliegtuig naar Zuid-Afrika. Vanwege de voorspelde storm is het onduidelijk hoe laat we vertrekken.

c v b resizedAxel vliegt voor de eerste keer. Zijn eerste zorg was of er wel een wc in het vliegtuig zou zijn. De laatste dagen was hij vooral benieuwd of er chocomel aan boord is.

We hebben snoepjes voor hem gekocht, die hij bij het opstijgen krijgt om de druk in zijn oren te verlagen. Dat vond hij heel interessant. Hij krijgt anders vrijwel geen snoep.

Hij vroeg of hij de snoepjes in zijn oren moest doen.

~

When you read this, we hope to be on a plane to South Africa. Weather predictions (storm) make it uncertain at what time we will fly.

Axel flies for the first time. His first concern was if planes have toilets. During the past week he was mainly curious if he can drink chocolate milk on board.

We bought him sweets, which he can eat during take-off to lower the pressure in his ears. He found it very interesting. He normally doesn’t get many sweets.

He asked if he had to put the sweets inside his ears.

Advertenties

11 gedachten over “Snoepjes / Sweets

 1. Het blijft verrassend die denkwereld van kinderen. Gelukkig zit er wel een wc in het vliegtuig. En opstijg- snoepjes mag ie opeten, zeker zo lekker als in je oren moeten stoppen. Nu Axel dat weet kan ook hij zonder zorgen op vakantie!

  Ik hoorde het vanochtend op de radio dat het vliegverkeer ook hinder van de storm zou ondervinden. Ik ben dus benieuwd naar wat je ons in je volgende posting te vertellen hebt.
  Toch maar: goeie reis!

 2. Prachtig! geniet ze en een hele goede reis..Was ook benieuwd of jullie vliegtuig vertrok, ja dus :-). kusssss en vergeet de kanker,maar dat komt wel goed. Ik denk zelden aan dat spook als ik weg ben, je doet zoveel indrukken op.

 3. Hopelijk zitten jullie intussen hoog boven de wolken en de storm in het vliegtuig! Veel plezier! Even alles achter je laten.
  Hier vallen de bomen intussen bij bosjes…

  1. Wat fijn dat alles goed is gegaan. Axel heeft de snoepjes toch wel op mogen eten? Alles zal een hele ervaring voor hem zijn. Veel plezier daar in het mooie zuid afrika.

   Wij vertrekken zo voor enkele dagen wandelen in zuid limburg. Ook mooi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s