Koeien / Cows

IMGP2471 resize Axel vindt koeien echt prachtig. Hij heeft het niet van een vreemde. Aan Gerards kant van de familie zijn veel melkveehouders.

Tijdens onze vakantie in Duitsland hebben we een “melkwandeling” langs boerenbedrijven gelopen. De hele route ging over asfaltwegen. Altijd makkelijk met een Bugaboo. Op de rustige stukken heeft Axel veel zelf kunnen lopen. Heuvelaf, dat wel.

Onderweg was veel te zien wat Axel mooi vindt: koeien, trekkers, af en toe een auto, maar ook een onverwacht speeltuintje met een hele hoge glijbaan.

Toen we in een stal mochten kijken danste Axel van vrolijkheid in het rond, zo mooi vond hij al die koeien.

(Meer foto’s onderaan)

~

Axel thinks cows are wonderful. That runs in the family. Many of Gerard’s relatives are dairy farmers.

During our holiday in Germany we made a “dairy walk” along farms. The whole track consisted of asphalt roads. Very practical with a Bugaboo. Axel walked the more silent parts on his own. Downhill, it was.

On the way there was a lot to Axel’s liking: cows, tractors, a few cars and also, unexpectedly, a small playground with a very high slide.

When we were allowed to have a look in one of the stables, Axel danced round and round. That is how much he liked all those cows.

IMGP2476 resize

IMGP2517 resize

IMGP2519 resize

IMGP2525 resize

IMGP2529 resize

Advertenties

6 gedachten over “Koeien / Cows

  1. Tja, dat wordt duidelijk Wageningen, later 😉
    Wat een vrolijk gezicht, Axel tussen de koeien. Ik vind koeien trouwens ook helemaal geweldig. Als kind leek me trouwen met een boer best tof. Het is een boerenzoon geworden die niets van het boerenleven wil weten 😉 . Ook leuk 🙂

  2. @Judith, op de foto’s lijkt Axel wel wat groter dan hij is. Hij kan heel volwassen kijken, maar als je hem in het echt ziet is het toch nog een klein jongetje hoor.

  3. Mijn jeugd herleeft met die koeien in het vizier. En Axel geniet er ook zichtbaar van. Hoe die daar parmantig aan het stappen is, geweldig! Leuk die foto met zijn hoofd door die koeienanimatie. Ook voor later. De andere foto’s laten ook zien dat jullie het fijn hadden zo samen. En met papa durf je natuurlijk ook van een heel, heel hoge glijbaan. En nu weer hier in het land LEKKER BUITEN SPELEN;-).

  4. @Emmy, deze foto’s zijn natuurlijk een selectie ;-). Op veel foto’s kijkt Axel net weg of (nog erger) is hij net uit beeld gelopen. Dat laatste gebeurt mij vaak als ik hem fotografeer met mijn telefoon.

    @Annie, leuk he met die koeien! En over buiten spelen blog ik wel een keer apart, die term moeten we erin houden 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s