Dierentuin / Zoo

Een dagje naar de dierentuin / A day at the zoo

 

 

Advertenties

9 gedachten over “Dierentuin / Zoo

 1. Toch nog een beest 🙂

  Vond hij de speeltuin interessanter dan de dieren of stonden op de andere foto’s alleen dieren hahahaha

  Nog oog in oog met een giraffe gestaan in Blijdorp?

 2. Foto’s maken in de speeltuin is makkelijker :-). Anders loopt er altijd net een dier uit de foto weg of Axel draait zijn hoofd weg. Verder was het zonlicht erg fel, zoals ook te zien is op de foto van Axel en mij.

  Het koraal staat er wel goed op, dus toch twee foto’s met dieren! Axel vond de dieren heel leuk en dan vooral de dieren die veel bewegen en/of die felgekleurd zijn. Vissen, rode ibissen, zebra’s, stokstaartjes, olifanten, dat was allemaal prachtig. Het giraffenverblijf is inderdaad heel leuk, mooi ontworpen!

 3. Lieve Diana Wat een heerlijke foto’s Zon is inderdaad lastig , het lijkt zo zonnig maar het is o zo moeilijk voor de foto’s . Het was zondag heerlijk weer in Rotterdam , wij hebben onze dochter daar uitgezwaaid bij The race of the classics. Fijn dat het fietsen goed gaat, Toch wat meer “vrijheid “en nu we het mooie weer ingaan wel erg lekker. Neem gauw even contact met je op om te kijken voor een mini meeting met Lieke en haar kleintje. Wie weet komen we richting jou en spreken daar ergens af ! Zwany

 4. Uitjestijd! Hij is echt geinteresseerd naar dat beest aan het kijken. En speeltuinen in dierenparken vinden die kleintjes toch ook altijd leuk. Axel geniet in de blauwe schommel. Leuke foto’s, gezellig meegenieten zo.

 5. @Emmy, papa maakt de foto’s meestal, dus ja, hij staat er zelf weinig op!
  @Zwany, een minimeeting met Lieke en haar kleintje lijkt me leuk! Laten we kijken op welke kindvriendelijke locatie het kan.
  @Annie, die blauwe schommel was heel mooi voor kleine kinderen. Axel kan nog niet goed op een gewone schommel zitten. Hij heeft wel bij mij op schoot geschommeld, maar dat vond hij niet zo heel erg prettig. Deze schommel was perfect!

 6. Ik heb zo’n zelfde foto van Noa maar dan in een rode schommel. Noa vind schommelen op een gewone schommel ook nu nog steeds wat eng. het is niet haar favoriete speeltuinactiviteit. De glijbaan, en klimmen en klauteren, dat vindt ze het leukst.

 7. Wat een heerlijke foto’s ook in de blogs hierna. Ik liep ineens vreselijk achter.
  Die foto dat hij zo voor je uit rent!!! wat wordt hij al groot 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s