Wereld buiten / World outside

15032011139 resizeAxel krijgt steeds beter in de gaten dat er een wereld is buiten ons huis. Gexc3xafnteresseerd kijkt hij naar de vogels in de tuin. Als we in zijn dierenboek de duif zien, wijst hij naar buiten. In de tuin scharrelt namelijk vaak een duif. Voorbijgangers lachen vaak naar Axel en zwaaien soms naar hem. Zo leert een klein jongetje dat de wereld groot is.

~

More and more Axel gets it that there is a world outside our house. He watches the birds in the garden with a lot of interest. Whenever we see the pigeon in his animal book, Axel points outside. Yes, indeed, a pigeon often potters around in the garden. Passers-by smile at Axel and sometimes wave at him. This is how a little boy learns the world is big.

Advertenties

6 gedachten over “Wereld buiten / World outside

 1. Lees af en toe hier mee, maar zal ook eindelijk eens reageren…. Wat een heerlijk mannetje zeg! Kan me voorstellen dat je eindeloos van ‘m kunt genieten, hij ontwikkelt zich nu zo razendsnel. Voor mij alweer een trip down memory lane, Mini hier is geen mini meer en vertoont al prepuberaal gedrag….

  Nog gefeliciteerd met Axels verjaardag vorige maand!

 2. Zo lijkt hij nog groter dan op de andere foto’s. Onvoorstelbaar hxc3xa9, dat hij nu zo makkelijk voor de deur staat. Het lijkt lang geleden, dat hij nog maar net ging staan, iets, dat ik heel leuk vond om bij te zijn.

 3. @Fion, Axel staat hier echt heel grappig. Het komt ook door het bloesje en die broek (eigenlijk een soort pyjamabroek).

  @Mirjam, leuk dat je reageert! Jouw mini zal wel bijna op de middelbare school zitten nu. Dank je wel voor de felicitatie.

  @Emmy, wat lijkt dat al lang geleden. Zo leuk dat je toen hier was.Axel ging toen nog staan door zich op te trekken, nu gaat hij regelmatig zelf staan. En lopen gaat ook alweer veel beter, al is kruipen nog steeds sneller!

 4. Als een grote, observerende kerel staat ie daar. Wat eigenwijs toch. Heel schattig.
  Maar ja, er valt ook heel wat te ontdekken als je ineens besef krijgt van ‘buiten’. Zijn wereld wordt door het al wat kunnen lopen natuurlijk ook meteen als heel anders ervaren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s