Ontdekking / Discovery

IMGP1736 resize Twee keer per week gaat Axel in een steeds kleiner wordend badje. Gisteren ontdekte hij dat ons huis ook een veel groter bad heeft!

~

Twice a week Axel takes a bath, having less and less space. Yesterday he discovered that our house has a bigger bath, too!

Advertenties

7 gedachten over “Ontdekking / Discovery

  1. Volgende week wordt hij weer gemeten, dus dan weten we het precies! Hij gaat richting de 80 cm. Hij staat wel stevig, maar nog net niet helemaal los. Ja soms wel, maar dan valt hij!

    Toen ik de foto had geplaatst, zag ik dat hij hier wel extra lang lijkt. We hebben een laag, ondiep bad (kijk maar, twee tegels hoog). Dus het vertekent wel een beetje.

  2. Maar Judith, meisjes zijn kleiner! Axel zit qua lengte wel bovengemiddeld en qua gewicht onder het gemiddelde, maar hij is zeker niet extreem lang. Voor een kleine, lichte baby heeft hij wel een flinke inhaalslag gemaakt, dat wel.

  3. Af en toe gaat Axel nog wel in de box hoor. Het kan ook niet anders, zeker in de ‘ochtendspits’ als wij afwisselend douchen/eten/Axel aankleden moet hij af en toe op een ‘veilige plek’ spelen. En dat is de box. Echt leuk vindt hij het niet, maar na enig protest gaat hij meestal rustig spelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s